Onze garanties

Wij streven er elke dag naar om u de beste service en de beste producten aan te bieden.

Test ons zonder zorgen. Door onze focus op vier cruciale punten garanderen we u de beste service en een unieke ervaring met onze producten.

Gratis retour binnen 60 dagen

Gratis retour binnen 60 dagen

Twijfelen is normaal, het hoort bij het leven. Zal het meubel bij mij net zo mooi staan als op de website ? Wat als ik gewoon van gedachten verander? Als de meubels die u ontvangt niet naar uw wens zijn, neem dan binnen 60 dagen contact met ons op en wij nemen ze gewoon weer terug. Alle terugzendkosten zijn voor onze rekening.

Lees meer

5 jaar garantie

5 jaar garantie

Onze meubels zijn gebouwd om lang mee te gaan. Uit liefde voor goed werk, maar ook om de impact op ons klimaat te beperken. Wij gebruiken massief hout en traditionele assemblagemethoden, waardoor onze meubelen sterk, duurzaam en zeer repareerbaar zijn. Hierdoor kunnen wij 5 jaar garantie bieden op al onze meubelen, hoewel wij hopen dat u ze veel langer zult behouden.

Levering op afspraak

Levering op afspraak

Leveringen kunnen op afspraak plaatsvinden van maandag tot en met zondag tussen 7.00 en 19.00. In sommige grote steden is avondlevering na 19.00 ook mogelijk.
De meeste van onze producten worden geadverteerd als "Binnen 7 dagen in huis" en u kunt zelfs uw bezorgtijd kiezen wanneer u uw bestelling plaatst in de fase "Levering" van uw winkelmandje.


Lees meer