Wie zijn wij?

Van het bos tot in de woning, van het ontwerp tot aan de levering, wij zetten ons vakmanschap en onze voldoening voor goed uitgevoerd werk ten dienste van de productie van unieke en duurzame meubels uit massief hout.

 
 

Onze geschiedenis

Tikamoon werd in 2008 in Rijsel opgericht door een klein team dat gedreven werd door ondernemingszin. Vanaf het prille begin wilden we alle schakels van de keten beheren om meubels tegen de beste prijs aan onze klanten aan te bieden.

Onze beloften

Onze geschiedenis

Ons team

Vandaag vormen we een goed team van 150 gepassioneerde medewerkers uit alle beroepen. Van het productontwerp, over de logistiek, tot foto's nemen, de productie, de klantenservice en de marketing, ons motto blijft hetzelfde: "Passie en uitzondering". Samen zetten we ons in voor een duurzaam merk.

Een duurzaam merk

Onze waarden

 
 

Respect voor mensen

Voor ons is het bedrijf een plaats waar het goed vertoeven is en waar mensen kunnen groeien, zowel op persoonlijk als professioneel vlak. We willen dat onze overtuigingen op het gebied van respect, eenvoud en eerlijkheid worden nageleefd.

We willen zowel met onze medewerkers, onze partner-ambachtslieden als onze klanten een relatie aangaan van luisteren, ideeën uitwisselen en wederzijdse ondersteuning.

 

Respect voor de planeet

Sinds onze oprichting streven we ernaar om gezonde materialen te gebruiken, de impact van onze producten en ons vervoer te beperken en de levensduur van onze producten te maximaliseren.

In 2020 hebben we een ambitieus duurzame-ontwikkelingsprogramma gelanceerd met de steun van het WWF en de FSC.®.

 

Authenticiteit van de producten

We hebben gekozen voor massief hout en een artisanale productie. We werken zonder tussenpersoon. De producten die wij te koop aanbieden, zijn rechtstreeks afkomstig van de werkplaatsen van onze partner-ambachtslieden in Azië en Europa.

Dit proces verzekert de authenticiteit van de producten en de meest correcte prijs.

Ons Tikagreen-plan
 

Ons model

 

Om u de beste prijs-kwaliteitsverhouding te kunnen bieden, hebben we ervoor gekozen om onze producten alleen online aan te bieden. Om uw keuze makkelijker te maken, verfijnen we onze foto's en 3D-video's en geven we alle beoordelingen van onze klanten weer.

Om u gerust te stellen, bieden we een volledig gratis proefperiode van 60 dagen aan en zit er een garantie van 5 jaar op onze producten.

Onze garanties