Communiceren: WNF

Samen de overgang maken

Communiceren is altijd de kern van onze filosofie geweest. Om onze aanpak en doelstellingen onder de loep te nemen, besloten we een beroep te doen op het WNF. Het Wereld Natuur Fonds streeft naar een toekomst waarin mens en natuur in harmonie samenleven. Bij Tikamoon willen we met onze TikaGreen-strategie een duurzaam bedrijf worden dat de bescherming van onze planeet en de menselijke ontwikkeling mogelijk maakt. Dus besloten we ons aan te sluiten bij de club Entreprendre pour la Planète en WNF-projecten in het veld te steunen.

De club: een plaats waar vakgenoten ervaringen kunnen delen

Door lid te worden van de club Entreprendre pour la Planète kunnen we blijven communiceren en het WNF steunen. We maken deel uit van de club van partners, waardoor we ervaringen en kennis kunnen delen. Samen kunnen we bouwen aan de overgang van ons wereldwijde model naar een betere bescherming van het milieu, met al onze positieve energie en het bundelen van ideeën.

Meer informatie

 

Wereldwijde ondersteuning

Het WNF ondersteunt lokale acties en kan wereldwijde instellingen en markten transformeren. Daarom steunen we het WNF financieel in zijn lokale acties en zijn 5 wereldwijde doelstellingen, in het bijzonder de Forest Life-doelstelling. We zetten ons ook in om een gemeenschappelijke boodschap uit te dragen over de noodzaak van duurzame verandering, met het oog op inclusieve ontwikkeling die het milieu beschermt.

Meer informatie