Betalingsmethoden

 
 

Betaling per
Bankkaart

 

Betalingen per bankkaart gebeuren integraal bij bestelling en alleen in euro. Deze betalingen zijn beveiligd met de oplossing CIC-betaling, in overeenstemming met de Franse en internationale interbancaire reglementeringen. Met deze oplossing van CIC kan de koper in alle veiligheid artikelen kopen. Tijdens de online betaling van uw bestelling wordt u automatisch doorgeschakeld naar de bankserver, dankzij een beveiligde transactie in SSLmodus (sleutelsessie met 128 bits, in overeenstemming met de toelatingen van de Franse overheid). Het kaartnummer wordt hierdoor gecodeerd tussen de browser en de betaalserver.

Alle gegevens met betrekking tot uw bankkaart worden alleen opgeslagen in de databases van de CIC-betaling en niet in die van Tikamoon. Wij ontvangen, registreren of bewaren op geen enkele manier informatie met betrekking tot uw bankgegevens. Na validering van uw betaling via de CIC-betaling wordt u automatisch doorgestuurd naar onze website. Aangezien bestellingen alleen in aanmerking worden genomen na validering van de betaling, is er geen korting of boete voor laattijdige betaling van toepassing.

Kaarten die wij aanvaarden:
Visa en Mastercard

Betaling per

Réglement par paypal
 

U kunt uw bestelling betalen via deze betalingsmethode. Hoe gaat het in zijn werk?
Selecteer tijdens uw bestelling 'Online betalen via PayPal' op de pagina 'Betalen', 'Betalingsmethode kiezen'.
U wordt gevraagd een PayPal-account aan te maken om uw betaling te kunnen uitvoeren.

Betaling per

Réglement par Apple Pay
 

Apple Pay is beschikbaar op compatibele apparaten (iOS-apparaten zoals iPad, iPhone en Mac) met de Safari-browser. Alle bestellingen tot €2000 komen in aanmerking. Als uw apparaat Apple Pay ondersteunt, verschijnt deze optie op het moment van betalen.

Betaling per

Overschrijving

 

Selecteer bij het plaatsen van uw bestelling de optie Bankoverschrijving als betalingsmethode. Vermeld het bestelnummer als referentie voor uw overschrijving. Belangrijk : De bestelling wordt pas verwerkt en de artikelen worden pas gereserveerd als de betaling binnen is. Dit kan enige dagen duren waardoor de levertermijn automatisch wat langer is. Raadpleeg voor meer informatie de Algemene Verkoopvoorwaarden.

Betaling per

Réglement par Apple Pay
 

Bij uw aankopen op onze site kunt u kiezen voor de betalingsoptie via Bancontact, het meest populaire en betrouwbare betalingssysteem in België. Bancontact stelt u in staat om online transacties snel, gemakkelijk en veilig uit te voeren.


Hoe werkt het?
Wanneer u kiest om te betalen met Bancontact, wordt u doorgestuurd naar de betaalinterface van Bancontact. Hier kunt u ofwel de QR-code scannen met de Bancontact-app op uw smartphone, of uw kaartgegevens invoeren als u liever betaalt op een computer. Het proces is onmiddellijk en volledig veilig, dankzij een verificatiesysteem in twee stappen.

Réglement par Klarna

In samenwerking met Klarna Bank AB bieden we de opties betaling van factuur (30 dagen) en onmiddellijke betaling ‘Pay now’. Betaling vindt elke keer plaats via Klarna.

Onmiddellijke betaling Pay Now


De onmiddellijke overschrijving werkt als een vooruitbetalingssysteem. We ontvangen de betaling echter niet onmiddellijk, maar alleen een bevestiging van betaling. De bestelling wordt dan nog dezelfde dag door ons bevestigd en verwerkt. Dit betekent dat het tijdstip waarop de betaling wordt ontvangen geen invloed heeft op de aangekondigde levertijd, in tegenstelling tot klassieke overschrijvingen.

Factuur

De betalingstermijn is 30 dagen na verzending van de goederen.